На 61 одній вулиці Києва плануюють евакуювати авто, які паркуються в заборонених місцях (СПИСОК)

"Залишилося тільки вигадати рішення Київради, яке б зобов'язувало всіх виконувати рішення Київради", - іронізує урбаніст Тарас Кайдан.


ІНТЕРАКТИВНИЙ ПРОЕКТ: ЯК ГРОШІ З ПЛАТНИХ ПАРКОВОК ІДУТЬ МИМО КАСИ - НЕ ПОТРАПЛЯЮТЬ ДО БЮДЖЕТУ КИЄВА

Проект рішення Про затвердження переліку ділянок вулично-дорожньої мережі, на яких паркування транспортних засобів призводить до зменшення пропускної спроможності та суттєво перешкоджає дорожньому руху, має всі підписи, але зараз знаходиться на розгляді комісії. Його датовано ще 31 серпня, - передає Хмарочос.


Ціна дня парковки у центрі Києва має коштувати 200-300 гривень, як вартість таксі

Згідно з рішенням міськради, будуть встановлені дорожні знаки, що забороняють зупинку і стоянку транспортних засобів на 61 вулиці столиці. До переліку входять: вул. Басейна, вул. Хрещатик, вул. Грушевського, вул. О. Теліги, бульв. Тараса Шевченка, бульв. Дружби Народів, Вокзальна площа, Броварський проспект та інші.


СТОРІНКИ 4-5 ПРОЕКТУ - СПИСОК ВУЛИЦЬ, на яких мають евакуювати авто надто вмілих водіїв

У рекомендованому списку вулиць планується здійснення примусової евакуації машин, водії яких порушили правила дорожнього руху в частині зупинки та стоянки транспортних засобів, які спричиняють затори та ускладнення руху, - уточнює транспортний департамент КМДА.

В першу чергу, таке рішення дозволить суттєво зменшити перешкоджання дорожньому руху, та збільшить пропускну здатність доріг у Києві.

Рішення не потребує додаткового фінансування. Натомість водії будуть змушені паркуватись на платних майданчиках, як і має бути - такі майданчики нікуди не дінуться.

"Жодних заборон паркування .... на платних паркувальних майданчиках не передбачається", - заспокоює транспортний департамент КМДА.


Чому парковка в центрі Києва має коштувати дорого, як у нормальних європейських містах

транспорт київ автомобілі

Знак гривні
Знак гривні