У повторному нападі під Києвом кілери вбили Аміну Окуєву

Унаслідок диверсійного нападу в селищі Глеваха під Києвом загинула Аміна Окуєва. Її чоловік Адам Осмаєв залишився живий.

Раніше на них обох уже нападали наймані вбивці. У попередньому нападі Окуєва врятувала Осмаєва:


Поранений кілером чеченський доброволець у реанімації. Кілер теж (ФОТО)

Окуєва й Осмаєв виходять із лікарні після попереднього замаху, червень 2017

Цього разу автомобіль Окуєвої обстріляли з кущів на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської Області, - пише Цензор із посиланням на радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка.

"Унаслідок отриманих поранень Аміна загинула. Адам Осмаєв зазнав поранень, але буде жити. На місці працюють слідчо-оперативні групи поліції. Україна завжди буде пам'ятати і сумувати за своєю прекрасною і чистою дочкою. Приношу свої співчуття рідним і близьким Аміни. Кращою пам'яттю про неї буде справедлива відплата всім тим, хто був причетний до цього страшного вбивства", - написав він.

Як відомо, ввечері 1 червня в Києві вже відбувся замах на Адама Осмаєва і Аміну Окуєву - чеченських добровольців, учасників АТО. Вбивця, який представився французьким журналістом і мав документи громадянина України на ім'я Олександра Дакара, кілька разів вистрілив в Осмаєва, перебуваючи в його автомобілі в Подільському районі Києва.


Чеченця з "батальйона Дудаєва" намагався вбити "кілер від Кадирова"

Того разу дружина Осмаєва Аміна Окуєва, яка воювала на Донбасі в лавах ЗСУ, вистрілила в нападника і поранила його.

кримінал кадиров окуєва путін осмаєв

Знак гривні
Знак гривні