Китайський клон нового iPhone вийшов раніше за оригінал

У Китаї з'явився телефон, який своїм дизайном майже не відрізняється від довгоочікуваного iPhone X. Він вийшов раніше за оригінал - пише Новий час.

Працює новинка під назвою Hotwav Symbol S3 на Android 8.0 Oreo, повідомляє видання Phone Radar.

У апаратів збігається діагональ екрану - трохи менше 6 дюймів. Однак, якщо у творіння Apple це OLED-дисплей, то китайський телефон оснащений дисплеєм IPS з роздільною здатністю HD + і співвідношенням сторін 18: 9.

У той час як iPhone X постачається з трьома модулями камери, у Hotwav Symbol S3 їх чотири. Це 12 MP і 2 MP камери на задній панелі, а також 16 і 2 MP на передній панелі. І передні, і задні камери отримали світлодіодні спалахи. Як видно на знімку, основні камери китайського клону розташовані вертикально, так само, як і на iPhone X.

Смартфон буде працювати на 64-бітному чотирьохядерному процесорі Mediatek MT6739 в поєднанні з 2 Гб оперативної пам'яті і 16 Гб вбудованої пам'яті.

Китайські інсайдери відзначають, що телефон доступний в двох версіях: зі шторкою на екрані і без неї. Судячи з усього, пристрій призначений тільки для китайського ринку.

Китай технології бізнес

Знак гривні
Знак гривні