Шість родичів і близьких Трампа робили те саме, за що він критикував Клінтон

Дочка, зять і ще четверо радників Трампа користувалися особистою поштою в службових цілях.

Щонайменше, шість найближчих радників президента США Дональда Трампа використовували свої особисті електронні поштові скриньки для обговорення питань, пов'язаних зі справами Білого дому.

Про це пише The New Times з посиланням на американських чиновників, - передає Громадське.

За даними видання, особистою поштою користувалися дочка американського лідера Іванка Трамп і її чоловік Джаред Кушнер, а також колишній головний радник Трампа зі стратегічних питань Стівен Беннон і екс-глава апарату Білого дому Райнс Прібас.

У статті йдеться про те, що зять і радник американського президента Дж. Кушнер за сім перших місяців роботи в адміністрації Трампа відправив або отримав близько 100 листів, пов'язаних з роботою.

Газета зазначає, що кілька електронних листів, що стосуються питань, пов'язаних з Білим домом, отримували на свої особисті електронні скриньки радник президента США Стівен Міллер і глава Національної економічної ради США Гері Кон.

Нагадаємо, минулого року в ході передвиборної кампанії суперниця Трампа Гілларі Клінтон піддалася жорсткій критиці за використання особистої електронної пошти в службових цілях в період роботи держсекретарем в 2009-2013 роках.

Розслідування проти Клінтон було припинено в липні 2016 роки без пред'явлення позову.

клінтон скандал сша фбр трамп

Знак гривні
Знак гривні