Біл Гейтс нарешті вибачився за Ctrl+Alt+Del

На форумі Bloomberg Global Business Біллу Гейтсу довелося вибачатися за не надто зручну комбінацію клавіш перезавантаження системи.

Під час форуму засновник і генеральний директор Carlyle Group Девід Рубенштейн попросив засновника Microsoft Білла Гейтса пояснити одну з найбільш дивних функцій операційної системи Windows, пише Новий час.

"Чому в Windows для входу і блокування потрібно використовувати три пальці, і чи вважаєте Ви цю ідею вдалою?" - запитав Рубінштейн.

Гейтс вибачився і заявив: "Очевидно, що люди, які беруть участь в розробці, повинні були призначити цю дію на іншу кнопку". Однак Рубінштейн попросив від колишнього глави Microsoft більш докладних пояснень.

"Ви не можете повернутися і змінити дрібниці у своєму житті, не піддаючи інші речі небезпеці. Звичайно, якби я міг внести невелике редагування, я б зробив цю операцію після натискання однієї кнопки", - відповів Білл Гейтс.

Кілька років тому Білл Гейтс розповідав, що спочатку планувалося призначити функцію входу в систему на одну окрему клавішу. Але інженери IBM, які проектували клавіатуру для IBM PC, відмовилися виконувати цю вимогу і придумали комбінацію клавіш Ctrl + Alt + Delete.

технології гумор

Знак гривні
Знак гривні