Чому на презентації iPhone X не спрацювала рекламована технологія розпізнавання обличчя (ВІДЕО)

Представники Apple звинуватили працівників сцени свого театру імені Стіва Джобса в тому, що технологія Face ID не спрацювала в прямому ефірі.

момент конфузу

На презентації новинок від корпорації Apple 12 вересня під час презентації нового iPhone X трапився конфуз: технологія Face ID, яка розрахована для розблокування смартфону через сканер обличчя власника, не спрацювала, і в поспіху довелось замінювати гаджет на інший телефон.

На думку представників компанії, співробітники Apple показували iPhone X свої обличчя замість обличчя Крейга Федеріго, який власне проводив презентацію і був учасником конфузу.

У виданні зазначають, що Face ID під час презентації спрацював коректно, а казус стався через особливості роботи системи безпеки нового смартфона.

"Люди займалися підготовкою пристроїв до демонстрації на сцені. Але вони не розуміли, що система Face ID весь цей час намагалася ідентифікувати їх обличчя. Після низки невдалих спроб, так як вони не були Крейгом, iPhone зробив те, що повинен був зробити – зажадав пароль. Іншими словами, Face ID спрацювала так, як повинна була", – заявили представники Apple.

24

краса технології гумор

Знак гривні
Знак гривні