Саакашвілі закликають, але не затримують за порушення

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що у екс-голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі, який перебуває на території України, є два варіанти подальший дій.

Про це Аваков написав у Facebook.

«Саакашвілі і всім тим, хто незаконно перейшли кордон, потрібно негайно вибрати з двох варіантів: прибути в пункт пропуску «Шегені» і пройти процедуру оформлення та/ або прибути в підрозділ Міграційної служби», — написав він.


Саакашвілі таки в'їхав в Україну силоміць (ВІДЕО)

Також він зазначив, що всім учасникам «прориву», у тому числі народним депутатам, належить з’явитися в поліцію для надання свідчень.

«Незалежно від поведінки вищеназваних персонажів — Прикордонна служба, Поліція і Міграційна служба проводить необхідні законні процесуальні дії», — додав Аваков.


Тим часом Міхо спокійно гуляв Львовом із Юлею та Садовим (ВІДЕО)

За словами міністра, наразі поліція встановлює осіб, які вчора взяли участь у прориві та перенесенні Саакашвілі через кордон.

«Кожен персонаж із тих, хто брав участь у прориві кордону і нападі на прикордонників і поліцейських, буде «офізичений», встановлений і піддасться покаранню з боку Закону», — написав Аваков.

Раніше поліція Львівщини внесла в ЄРДР відомості за ознаками злочину, передбаченого статтею 332, за якою учасникам "прориву Саакашвілі" загрожує до 5 років ув’язнення.

маразм порошенко саакашвілі аваков садовий тимошенко Львів

Знак гривні
Знак гривні