Під Радою вимагають легалізацію машин на іноземних номерах (ВІДЕО)

Під будівлею Верховної Ради проводиться акція власників авто з єврономерами.

Вимоги мітингувальників:

1. Доступне розмитнення на всі автомобілі для всіх громадян України. Реформування митних Правил на користь забезпечення доступу українців до якісних європейських товарів всіх груп.

2. Простий і доступний механізм легалізації всіх вже завезених в Україну автомобілів на єврономерах. Встановлення розумної ставки загальних платежів до бюджету.

3. Негайне припинення репресій силових структур проти водіїв автомобілів на євро-номерах. Повний мораторій на дискримінацію до остаточного законодавчого врегулювання.

4. Мораторій на репресії з боку ДФС підприємців, які стали жертвами нової системи автоматичного блокування податкових накладних.

5. Мораторій дії стандарту Євро-5, як умови завезення і реєстрації б / у автомобілів в Україні. Приведення цієї норми до європейської практики: Євро-5/6 тільки для виробництва нових автомобілів. Для автомобілів бу - тільки техогляд », - повідомляють Коментарі.

В Україні 600 тис машин "на литовських номерах", з них півмільйона завезли з 2014

Водії виступають за доступне розмитнення авто з іноземними номерами та спрощений процес реєстрації уже ввезених авто. Вимагають мита 5%, аби в Україні можна було купити вживане авто з Європи за такою самою ціною, як у Польщі чи Литві.

Чому українці пересідають на авто з польськими номерами? Бо вдвічі дешевше. РОЗРАХУНКИ


"Замовити білоруса". На вживаних авто з Європи заробляють громадяни трьох країн. Бюджет не отримує нічого

Раніше повідомлялось, що українців почали штрафувати за авто з іноземними номерами.


Чому "євробляха" - не завжди добре (опініон)

протест мито литва кордон конфлікт київ автомобілі

Знак гривні
Знак гривні