Резніченко знову вдарив в обличчя радянського псевдоветерана (ВІДЕО)

У Київському будинку ветеранів стався конфлікт між учасником АТО Дмитром Різниченком та головою Всеукраїнської громадської організації ветеранів-підводників Сергієм Шабовтою.

Шабовта відмовився відповідати на запитання журналіста, на які потреби його організація витрачає державні кошти.

Після цього в ситуацію втрутилися ветерани АТО, і Різниченко вдарив 61-річного Шабовту в обличчя, - пише Новинарня.

Сталося це в понеділок, 28 серпня. Цього дня громадська рада при Міністерстві соціальної політики мала погодити бюджет фінансування “ветеранських” організацій до кінця року. Та зрештою через фінансові неточності документи відправили на доопрацювання.

Шабовта, за словами Резніченка, отримав по обличчю за образу Майдану.

“Він сказав: «Ваш Майдан треба було розігнати». Сказав про це в обличчя всім людям, які туди прийшли”, – наголосив Резніченко.

Різниченко також нагадав, що конфлікт “тягнеться давно – не конкретно з Шабовтою, а з усіма організаціями, що входять у громадську раду при Міністерстві соцполітики”.

“Ми будемо продовжувати боротися, поки всі ці с*** не відповідатимуть за вкрадене”, — запевнив Різниченко.

“Повірити не можу, що мушу знов протестувати проти цього лайна!” – написав він у “Фейсбуці” після інциденту.

“Я повернувся з відпустки й одразу пішов на засідання радянських псевдоветеранів – тих самих, які крали ветеранські гроші з бюджету Мінсоцполітики, і з бюджетів інших міністерств, і з місцевих бюджетів. Тих самих, боротьбі з якими ми присвятили всю минулу весну і половину літа.
Сьогодні вони збиралися знову пиляти бюджетні гроші, на наступне вже півріччя.

Знаєте, що я дізнався? Замість урізання цій московській агентурі збільшено фінансування. Замість переведення фінансування на конкурсну основу, про що клявся міністр [соцполітики Андрій] Рева – фінансування псевдоветеранів залишено за старою схемою“, – обурився учасник АТО, який тепер очолює громадський рух “Новий вогонь”.

Не перший випадок

Дмитро Різниченко в березні ударив лобом в обличчя голову громадської ради при Міністерстві оборони, 67-річного генерал-полковника запасу Віктора Палія.

резніченко скандал конфлікт

Знак гривні
Знак гривні