Екс-комбата Айдару побили на Троєщині, звинувачуючи в рейдерстві. Він або його охоронець стріляли бойовими (ВІДЕО)

На Троєщині у Києві сталася стрілянина за участю депутата Верховної Ради Сергія Мельничука.

Про це пише Громадське.

Портал dtp.kiev.ua повідомив, що стрілянину вчинив Мельничук бойовими патронами. На місце приїхала поліція.

Речниця поліції Києва Оксана Блищик підтвердила Громадському, що стрілянина дійсно була і Мельничук був присутній на місці події, однак стріляв не він.

На місце виїхала група для збору інформації. Усі учасники встановлені. За даними поліції, постраждалих немає — стріляли в повітря.

Видання «Інформатор» з посиланням на місцевих мешканців повідомило, що стрілянину влаштували депутат та його охоронець під час конфлікту з місцевими.

«У Мельничука виник конфлікт з киянами, під час якого він поводився неадекватно і кричав, що захищає правду. За це отримав декілька ударів від місцевих», — ідеться в повідомленні.

Також, за даними видання, у депутата вилучили зброю.

Голова правління «Всеукраїнської народної ради» Анатолій Будник повідомив, що місцеві побили депутата, а він захищався. За його даними Мельничук приїхав захищати школу для дітей з інвалідністю.

Блогер Євген Шевченко заявив, що Мельничук став на захист рейдерів, які захопили дитячий садок. А також, за його словами, Мельничук сказав, що в приміщенні буде його громадська приймальня.

Раніше на сторінці у Facebook Мельничук опублікував відео, на якому представник «Конгресу інвалідів» розповідає про виселення організації з приміщення та показує поламане майно.

Також на відео з’являється народна депутатка Надія Савченко з представником виконавчої служби.

скандал київ мельничук будівництво

Знак гривні
Знак гривні