Держава і технології: Нововведення на метро Кловська не працюють, утворилася черга (ФОТО)

QR-коди замість жетона призвели до того, що на одній з найбезлюдніших станцій метро "Кловська" утворилися черги, а "поповнення карткою" не працюють: гроші знімаються, а квитки не видаються.

Про це пише журналістка Тетяна Ніколаєнко в захопливій ранковій історії про зламану співробітницею метро картку у себе на ФБ:

"Вставила картку, ввела пін, гроші знялися, АЛЕ квиток не виліз.

Ваша картка не спрацьовує, переможно заявляє дівча.

Шикарно, а гроші-то знялися.

Ну давайте ще спробуємо.

Операція закінчилась тим само. З одніє різницею - картка скраю зламалась.

Баришня втекла туди, де ранішепродавали жетони. Я грішним ділом родумала, що мені дозволять пройти. Фігвам, мені винесли книгу скарг. Таку звичну кригу скарг.

І от там я виводила щирі побажання керівництву київського метрополітену починати всі соціальні експерименти з себе і своїх карток. А сама уявляла як зараз випорхну на спеку у плюс 38 і попхаюсь пішки Хрещатику чи іншого ближнього метро.

В цей час навколо мене кружляли люди, які розгублено питали, де ж купити жетон. Потім вони ставали в довгу чергу до чотирьох автоматів, один з яких два дні вже не працює. Безлюдна Кловська починала нагадувати Хрещатик часу пік.

Я в принципі не проти руху вперед, але можна хоч раз не ЧЕРЕЗ ЖОПУ?" - завершує емоційний опис свого досвіду журналістка.

Втім, не всі в коментарях поділяють точку зору Ніколаєнко:

маразм транспорт київ технології

Знак гривні
Знак гривні