Росія запровадить предмет про анексію Криму для об'єктивного уявлення про світ у школярів

Міністерство освіти і науки Росії готує пілотний проект з проведення шкільних уроків, присвячених історії останніх трьох років, зокрема, і анексії Криму.

в антиутопії Сорокіна Сахарый Кремль школярів теж учать чесно ;)

Як пояснили в Міносвіти, відсутність цих уроків не дозволяє школярам сформувати «цілісну картину світу» і скласти «об'єктивне уявлення про навколишню дійсність», - пише Громадське з посиланням на Ізвєстія: "Российским школьникам расскажут о воссоединении Крымского полуострова с Россией, последовавших за этим западных санкциях и ответных мерах нашей страны".

Вчителям нададуть методичні рекомендації для проведення уроків.

«Для усунення дефіциту знань сучасної історії Росії у школярів була висунута ініціатива пілотного проекту «Урок сучасної історії Росії». Їх почнуть проводити не рідше одного разу на місяць в декількох регіонах», — повідомили у міністерстві.

Росія славиться об'єктивністю

Нагадаємо, що окупація Автономної Республіки Крим та насильницьке протиправне відторгнення Кримської автономії та Севастополя від України та їх приєднання до Російської Федерації на правах суб'єктів Російської Федерації, була здійснена протягом березня 2014 року.

Насильницька анексія Криму не визнається українською державою, не визнається Генеральною асамблеєю ООН, ПАРЄ, ПА ОБСЄ, а також суперечить рішенню Венеційської комісії, натомість російською владою трактується як «повернення Криму до Росії».

крим росія пропаганда окупація школа анексія

Знак гривні
Знак гривні