Українські пілоти перемогли у вищому пілотажі серед країн-партнерів НАТО (ФОТО)

Військові пілоти 831-ї бригади тактичної авіації стали переможцями в номінації “Кращий пілотаж серед країн-партнерів НАТО” на міжнародному авіаційному показі “The Royal International Air Tattoo 2017”, який проходив 14-16 липня у Великій Британії.

Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на прес-службу Міноборони.

Вищий пілотаж на бойовому літаку-винищувачі Су-27 виконував заступник командира 831-ї бригади з льотної підготовки Олександр Оксанченко.

“Міжнародний авіапоказ The Royal International Air Tattoo — один із найпрестижніших у світі… Ми виконували віражі на повних форсажах, проходи на малій та великій швидкостях, бойові розвороти з поворотом у внутрішній бік, проходи з випущеним шасі та бочка з випущеним шасі, бойові розворотів з «бочками». Англійська погода внесла свої корективи у виступи, але ми показали гарний результат – перемогли в номінації «Кращий пілотаж серед країн-партнерів НАТО»”, — сказав полковник Олександр Оксанченко.

При цьому підкреслюється, що українські військові пілоти виконували демонстраційну програму на серійних літаках, а не на спеціально підготовлених та переобладнаних для авіапоказів.

Україна на шоу в місті Фейрфорд була представлена двома літаками-винищувачами Су-27 (на статичному та динамічному показах) та військово-транспортним літаком Іл-76 Повітряних сил ЗС України.

армія авіація україна британія

Знак гривні
Знак гривні