Путін назвав Медведчука українським націоналістом

Президент Росії Володимир Путін під час щорічної «прямої лінії» назвав українського політика і свого кума Віктора Медведчука «українським націоналістом».

гляньте на мій вираз обличчя: сам в шоці

За словами Путіна, Медведчук є прихильником незалежної України, але виступає зі тісні економічні стосунки з Росією, - передає Громадське.

Медведчука він згадав після питання, заданого з Києва, про те, «чому Росія кинула Україну». Путін відповів, що високо цінує цю позицію, але "не хоче нашкодити" і "не втручається" у внутрішню політику України.

справді?!

Ведуча нагадала про Медведчука, який приймав участь в обміні полонених на Донбасі. І тоді Путін розповів, що вони познайомилися вони, коли той працював керівником адміністрації президента Леоніда Кучми. І докладно розповів про політичні погляди Медведчука і назвав його «своїм хорошим знайомим».

«Його батько був членом ОУН і був засуджений, його відправили у заслання, де Медведчук і народився. Його система поглядів заснована на працях українських націоналістів... Грушевський, Франко, Драгоманов... Потім вже Чорновіл. Так ось, вони всі виступали за незалежність і федералізацію України», — зазначив Путін і додав, що традиційні українські націоналісти завжди виступали за федералізацію України.

«І до речі Крим вони вважали не українським», — підкреслив Путін.

і мене приплів!

медведчук путін

Знак гривні
Знак гривні