Мер Миколаєва втік від поліції через балкон. ФОТО

Миколаївський міський голова Олександр Сенкевич, якому сьогодні, 14 червня мали вручити протокол про адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією, втік від поліції і журналістів через балкон.

Як повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на "НикВести", про це розповіли співробітники міськвиконкому.

Сьогодні вранці з Києва до Миколаєва прибула група з 5 співробітників Департаменту захисту економіки Національної поліції України. Однак в приймальні міського голови їм повідомили, що Олександр Сенкевич зможе з ними зустрітися тільки о 16:00.

Як стало відомо, щоб уникнути зустрічі з правоохоронцями, мер Миколаєва переліз через вікно зі свого кабінету на балкон лівого крила мерії, таким чином потрапивши в кабінет, де зараз знаходиться Департамент енергетики, енергозбереження та впровадження інноваційних технологій, після чого покинув будівлю Миколаївської міської ради.

У цей же час біля лівого крила мерії помітили автомобіль охорони голови облдержадміністрації Олексія Савченка, куди і міг сісти Олександр Сенкевич.

За інформацією джерела "НикВести" в Миколаївській облдержадміністрації, станом на 13:00 мер Миколаєва Олександр Сенкевич знаходиться в кабінеті голови ОДА Олексія Савченка.

корупція влада

Знак гривні
Знак гривні