Саакашвілі запросив на свій ефір шахрайку, яка працює на Медведчука і зустрічається із Захарченком (ВІДЕО)

Колишній глава Одеської обласної державної адміністрації, телеведучий Міхеіл Саакашвілі запросив на свою передачу гостю, яка співпрацює із Віктором Медведчуком і регулярно їздить на окуповану територію.

"18 травня Міхеіл Саакашвілі, який віднедавна працює телеведучим на телеканалі ZIK, запросив на ефір своєї програми "Інша Україна" шахрайку Надію Курамшину з Антрацита, яка працює на Медведчука і їздить на окуповану територію зустрічатися із Захарченком разом з іншою такою ж шахрайкою - Вікою Шиловою з Дніпра. Ось повне відео програми Саакашвілі. На 9:15 він дає виступити Курамшиній, яка заводить свою звичну платівку про те, як держава не займається звільненням полонених, не чує солдатських матерів і так далі", - пише журналіст Денис Казанський.

"Давати ефір шахрайці - це ницість і обман телеглядачів. Так робити не можна. Поготів не може так чинити політик, який підкреслює свою особливу принципову позицію щодо корупції та брехні", - переконаний Казанський.

"Я не знаю, чи сам Саакашвілі вибирав гостей або хтось підставив його, підсунувши йому Курамшину. Але у будь-якому випадку він як ведучий мав знати, хто приходить до нього на ефір. Знайти в мережі інформацію про те, хто така Курамшина, нескладно", - зазначив журналіст.

За його інформацією, 23 грудня 2015 року в Донецьку ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко зустрівся з представниками організації "Спілка матерів "Захист", серед яких були Надія Курамшина і Вікторія Шилова. Ця зустріч детально висвітлювалася в ЗМІ, підконтрольних сепаратистам. У сюжеті Захарченко поставав перед глядачами як такий собі солдат-правдоруб, що захищає рідне місто від української армії, а жінки слухали його, кивали і погоджувалися з очевидно абсурдним твердженням, що Україна веде на власній території загарбницьку війну. Надія Курамшина в кадрі явно підтримувала Захарченка і визнавала правоту його доводів, а також лаяла Україну, покладаючи на неї відповідальність за те, що відбувається", - нагадав Казанський.

"На ефірі у Саакашвілі Курамшина каже, що її син воює на передовій у складі ЗСУ. Виходить, що поки її син сидить в окопі, вона їде до Захарченка в захоплений Донецьк і лає там власну дитину за те, що він обстрілює "мирний Донбас", а також допомагає бойовикам знімати пропагандистський сюжет? Ви бачите в цьому логіку? Ви знаєте справжніх солдатських матерів, які поводяться таким чином?" - пише він.

"Разом із Курамшиною тоді в Донецьку побувала Вікторія Шилова, яка абсолютно точно не є солдатською матір'ю. Це відома шахрайка, про яку в мережі є величезна кількість інформації. Навіть сепаратисти давно вже розкусили її і зрозуміли, що вона займається піаром і шахрайством", - підкреслив журналіст.

"Ось Курамшина і Шилова записують спільне відео за підсумками свого візиту в Донецьк. На відео Курамшина заявляє, що підписала з Вікою меморандум і вони домовилися діяти спільно. Вона каже, що під час поїздки в Донецьк зустрілася з "хлопцями, які захищають Донецьку область". Так-так, маються на увазі бойовики "ДНР", які "захищають" Донецьк від українських солдатів, тобто від сина Курамшиної. Адже вона стверджує, що вона "солдатська мати". Крім того, Курамшина каже, що в її організацію "Спілка матерів "Захист" також входять матері, діти яких воюють в "ополченні", тобто на боці бойовиків "ДНР", - зазначив Казанський.

"А ось спільне відео Курамшиної та Шилової, записане в окупованому Донецьку оператором російського пропагандистського ресурсу "Ньюз-Фронт". Жінки підписані як "матері солдатів ЗСУ", хоча це - неправда", - заявив він.

"Крім того, Курамшина бере участь у різних заходах, які організовує організація "Український вибір" Віктора Медведчука", - додав журналіст.

"Я, звичайно, розумію, що Міхеіл Саакашвілі - політик і йому потрібно постійно критикувати своїх опонентів. Але користуватися при цьому послугами шахраїв і ворогів України - підло і неприпустимо. До того ж це зовсім не обов'язково: є багато реальних приводів критикувати Порошенка. Навіщо підставляти себе і підсовувати людям помийну бомжиху, якщо можна запросити в студію нормальних експертів і поговорити про тариф "Роттердам +" або про корупцію, про "злиту" справу Юрія Бойка?" - пише Казанський.

саакашвілі маразм

Знак гривні
Знак гривні