Порошенко пообіцяв у вКотнакте, що видалиться звідти

Порошенко у зв’язку і запровадженим ним в дію указом про розширення санкцій проти російських компаній та фізичних осіб пообіцяв видалитись з російських соціальних мереж «Вконтакте» та «Одноклассники», - передає Громадське.

Про це Порошенко повідомив на свої сторінці у «Вконтакте». (лінк не даємо, першими виконуючи санкції)

«Всі офіційні сторінки Президента в цих сервісах буде закрито. Закликаю всіх співвітчизників негайно вийти з російських серверів з міркувань безпеки», — додав Порошенко.

Зазначимо, що у президента країни «Вконтакте» майже 465 тисяч підписників. В «Однокласниках» за президентом слідкують майже 38 тисяч користувачів.

За його словами, наявність сторінки в цих соцмережах необхідна для «адекватних відповідей на виклики у гібридній війні».


Нагадаємо, вКонтакте зараз третій за популярністю в Україні сайт, а донедавна був другий після Гугла (ІнФОГРАФІКА)

Нагадаємо, 16 травня президент України Петро Порошенко підписав указ про нові санкції Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж «ВКонтакте » і «Однокласники».

Загалом у санкційний список потрапили 468 компаній і 1228 фізичних осіб. Заборона для них діятиме від року до 3 рік. Указ набирає чинності з дня його опублікування.

технології путін росія пропаганда змі інтернет

Знак гривні
Знак гривні