Російські рокери в Донецьку співають пісні Суркова на вірші Мотороли (ФОТО)

“Мы не оставим свои города. Песни донбасской войны” – альбом пісень з такою назвою презентували з нагоди 9 травня в окупованому Донецьку. Про це передає “Новинарня” з посиланням на онлайн-ресурси сепаратистів.

Збірка включає 38 композицій у виконанні російських і донецьких виконавців.

На презентації були присутні виконавці пісень – російський письменник Захар Прилєпін, який нещодавно став бойовиком “ДНР”, відомі музиканти з РФ Вадим Самойлов (“Агата Крісті”), Юлія Чичеріна, лідери групи “Ва-Банк” Олександр Скляр та “Калинов мост” Дмитро Ревякін, а також Олексій Піддубний “Джанго”.

“Авторами пісень, що увійшли до збірки, крім присутніх на презентації музикантів, стали помічник президента Російської Федерації Владислав Сурков, заступник голови ради міністрів ДНР Дмитро Трапезников, лідер парламентської фракції «Донецька республіка» Олександр Костенко. Альбом також включає пісні, написані на вірші нині покійного Героя ДНР Арсена Павлова, відомо під позивним «Моторола»”, – пише ДАН, інтернет-рупор бойовиків Донецька.

“Цей той випадок, коли пісня жити і воювати допомагає”, – заявив Прилєпін.

“Всі учасники збірника щиро висловили свою думку. Я вважаю, що це – діло праве і його потрібно продовжувати. Всіх із Днем Перемоги, ми обов’язково переможемо”, – зазначив у свою чергу Ревякін.

Один з учасників донецької презентації Вадим Самойлов – відомий російський музикант і композитор, екс-лідер рок-групи “Агата Крісті” – увечері 10 травня дав концерт на честь Дня перемоги на Театральній площі Луганська.

от тобі й Агата Крісті

Раніше цього дня російський рокер зустрівся з бойовиками із так званого “комендантського полку народної міліції ЛНР”, спілкувався та фотографувався з ними.

“Війна сильно змінює людей, і це неминуче. Головне – зберегти людське обличчя, щоб не озлобитися. У Донбасі живуть сильні духом люди – росіяни. І республіка змінюється, звичайно”, – так подає слова російського музиканта пропагандистське видання ЛИЦ.

Сепаратисти Донецька на честь свого “дня республіки” 11 травня анонсували концерт на РСК “Олімпійський” за участю російських груп “Міраж”, “Русский размер”, “Челсі” та Олександра Маршала.

Вадим Самойлов та інші відомі російські рокери вже неодноразово бували на окупованому Донбасі, порушуючи міграційне законодавство України та висловлюючи підтримку терористам і окупантам.

донеччина музика тероризм

Знак гривні
Знак гривні