Медведчуківця буквально винесли з міськради Харкова - за ноги (ВІДЕО)

У Харкові соратника Медведчука на ім'я Андрій Лесик винесли з міськради за ноги й руки.

Під час сесії міськради 19 квітня силою вивели із зали колишнього депутата Андрія Лесика, який є соратником Віктора Медведчука.

При цьому Лесик повідомив, що домігся в суді скасування рішення міської ради про дострокове припинення його депутатських повноважень.

Винос тіла:

Інциденту передувала словесна перепалка, після чого Лесик зайняв трибуну і вимагав включити йому мікрофон для виступу.

Геннадій Кернес оголосив перерву в сесії на 10 хвилин, однак щойно Лесик звільнив трибуну, продовжив сесію.

Коли Лесик став перекрикувати заступника міського голови Харкова Тетяну Таукешеву, яка доповідала проект змін до бюджету, охоронці Кернеса підійшли до Лесика і винесли його із зали, тримаючи за руки й ноги.

“Він має право перебувати в сесійній залі саме в кріслі депутата тільки після того, як він стане депутатом. На сьогоднішній день є рішення міської виборчої комісії про те, що Юрій Медведєв є депутатом замість вибулого Лесика. Рішення суду, яке має Лесик на руках, не зобов’язує нас включити його в депутатський корпус”, – пояснив депутатам свою позицію Кернес.

Він проігнорував вимоги депутатів від “Самопомочі” пояснити, на якій підставі і хто саме усунув Лесика із залу.

“Лесик прийшов спеціально зірвати сесію Харківської міської ради. Я вважаю, що люди, які є в тому числі правоохоронцями, виконали свій обов’язок, культурно прибрали Лесика”, – сказав міський голова.

У коридорі Лесик – без черевика і шкарпетки на одній нозі – ліг на підлогу, емоційно звинуватив охоронців в тому, що вони “вивернули йому ногу” та викликав поліцію.

Нагадаємо, 9 травня 2016 року під час церемонії покладання квітів на Меморіалі слави в Харкові сталася сутичка через георгіївську стрічку в Лесика.

17 травня 2016 року на позачерговій сесії міськради Лесик був позбавлений депутатських повноважень.

Улітку він намагався стати депутатом Верховної Ради, балотуючись до парламенту по прифронтовому округу, центром якого є Станиця Луганська.

Андрій Лесик є членом організації “Український вибір”, очолюваної кумом Путіна Віктором Медведчуком.

медведчук антимайдан лесик харків

Знак гривні
Знак гривні