У Києві починають відключати гарячу воду. Розклад за районами

18-19 квітня частина будинків у Святошинському, Голосіївському та Солом’янському районах залишиться без гарячої води у зв’язку із гідравлічними випробуваннями мереж.

Про це повідомляє ПАТ «Київенерго», - передає Громадське.

Випробування триватимуть також в Оболонському та Подільському районах.

«З 18 по 27 квітня випробування тепломереж проводитимуться від станції теплопостачання «Біличі» та районних котелень «Теремки» та «Мінська», — йдеться в повідомленні.

як првильно митися, коли нема гарячої води

Відключення гарячої води відбулося у 233 житлових будинках, 9 лікувальних закладах, 12 дитсадках, 11 школаї та 65 відомствах Святошинського району. В Оболонському районі ідключили від постачання 80 житлових будинків, 2 лікувальних заклади, 6 дитсадків, 4 школи та 22 відомства. У Подільському районі — 5 будинків та 4 відомства, та у Голосіївському районі — 29 будинків, 3 дитсадка, 2 школи, та 6 відомств.

З 19 квітня по 2 травня випробування тепломереж проводитимуться від районної котельні «Микільська Борщагівка».

У зв’язку із цим, починаючи з 16:00 18 квітня розпочнеться охолодження системи з наступним відключенням гарячої води для 511 житлових будинків, 6 лікувальних закладів, 35 дитячих садків, 22 шкіл, 140 відомств у Святошинському районі та 4 житлових будинків і 4 відомств у Солом’янському районі.

жкг київ задовбали

Знак гривні
Знак гривні