Гопник в ООН: соцмережі висміяли представника Росії, який замінив Чуркіна (ВІДЕО)

Виступ заступника постійного представника Росії в ООН Володимира Сафронкова викликав фурор у соцмережах.

Під час засідання Ради Безпеки ООН 12 квітня Сафронков зірвався й грубо відповів своєму колезі, представнику Британії в Меттью Райкрофту. Той зауважив, що Росія зловживає своїм правом вето, підтримуючи режим Башара Асада та застосування хімзброї в Сирії.


Росія в ООН заблокувала засудження хімічної зброї в Сирії

На це предстаник РФ, який виступав російською мовою, відповів, що Британія просто “злякалася” можливої співпраці Росії зі США, перейшов на “ти” і заявив: “Подивися на мене, очі не відводь!

“Ви злякалися, сон втратили, що ми будемо співпрацювати зі США. Ви цього боїтеся. Все робите для того, щоб ця взаємодія була підірвана… Саме тому… Подивися на мене, очі не відводь! Що ти очі відводиш?! Ти сьогодні говорив, пане Райкрофт, не щодо порядку денного засідання. Ображав Сирію, Іран, Туреччину, інші держави… Не смій ображати Росію більше”, – істерично звернувся до Райкрофта Сафронков.

Тепер у соцмережах представника Росії в ООН порівнюють із гопником.

“Добре, що в англійській мові немає займенника «ти». Англієць усього ідіотизму російської істерики в ООН навіть не зміг зрозуміти”, – зазначають користувачі.

Дехто також із ностальгією згадує покійного посла Росії при ООН Віталія Чуркіна, виступи якого на тлі спічу Сафронкова тепер видаються “верхом адекватності”.


Новинарня

маразм оон кремль путін тероризм росія сирія ассад

Знак гривні
Знак гривні