Путіна з макіяжем у Росії офіційно визнали екстремістським (ФОТО)

Міністерство юстиції Росії внесло в список екстремістських матеріалів плакат із зображенням людини, схожої на президента РФ Володимира Путіна, на обличчя якої нанесений макіяж.

Підставою для цього стало рішення, яке ухвалив 11 травня минулого року Центральний районний суд Твері.

Ось ця картинка:

Варіант:

Приклади використання:

Як щодо обкладинок західних ЗМІ?

Як сказано в оновленому “Федеральному списку екстремістських матеріалів”, зображення було опубліковане 7 травня 2014 року на сторінці користувача соціальної мережі “ВКонтакті” Олександра Цвєткова. Зараз цей аккаунт заблокований за порушення правил сайту.

У схожого на Путіна чоловіка, як розповіли в мін’юсті РФ, на плакаті “були нафарбовані вії і губи”, і це, “за задумом автора/авторів плакату, повинно служити натяком на нібито нестандартну сексуальну орієнтацію президента Росії”.

Під зображенням був розміщений підпис, автор якого провів паралель між виборцями Путіна і гомосексуалістами: “Начебто їх багато, але серед моїх знайомих їх немає”.

Крім того, до списку екстремістських матеріалів після рішення Центрального районного суду Твері від 11 травня 2016 року був внесений “плакат-колаж”, опублікований на тій же сторінці ще 4 березня 2014 року.

На ньому були зображені три людини: двоє — у формі солдатів Третього рейху, схожі на президента Путіна і главу уряду Дмитра Медведєва, третій – патріарх Московський і всієї Русі РПЦ Кирил. Під плакатом, за даними Мін’юсту, був підпис: “Окупанти – уже в Москві”.

Ідеться про цей демотиватор:

Текст Новинарні, фото з різних джерел

маразм путін росія

Знак гривні
Знак гривні