Росія визнала обстріл з боку Ассада, в якому використано заборонену хімічну зброю (ФОТО)

Росія визнала здійснення авіаударів в Ідлібі сирійським урядом. Але при цьому нібито не Ассад стріляв хімічною зброєю, а у місті вона "вже була". Все у стилі російської пропаганди.


Ассад або Путін застосували в Сирії заборонену хімічну зброю - ймовірно, зарин. 60 загиблих, з них 11 дітей

У російському Міністерстві оборони заявили, що сили сирійського президента Башара Асада "авіаударами знищили цехи повставців з виробництва хімічної зброї".

«За даними російських засобів об'єктивного контролю повітряного простору вчора в період з 11.30 до 12.30 за місцевим часом сирійська авіація завдала удару в районі східної околиці н.п. Хан Шейхун по великому складу боєприпасів терористів і скупченню військової техніки. На території цього складу знаходилися цехи з виробництва фугасів, які начиняють отруйними речовинами», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, внаслідок атаки сирійських урядових сил на повстанську область Ідліб загинули близько 60 осіб, 11 з яких — діти. Обставини загибелі мешканців міста Хан Шейхун свідчать про використання хімічної зброї. Білий дім звинуватив Асада в хімічній атаці.

Білий дім звинуватив у атаці з використанням хімічної зброї в сирійській провінції Ідліб уряд президента Башара аль-Асада і заявив, що інцидент «не може бути проігнорованим в цивілізованому світі».

Громадське

тероризм сирія путін ассад

Знак гривні
Знак гривні