Під Маріуполем відбувається бій, 2 загиблих і 7 поранених (ОНОВЛЕНО)

В районі Водяного на Маріупольському напрямку бойовики посили обстріли позицій військових. Внаслідок бойових дій 8 бійців було поранено, один – загинув.

Такі дані станом на 14:50 повідомили Громадському в прес-центрі штабу АТО.

За повідомленням прес-центру, обстріли ведуться з артилерії калібру 122 мм, систем залпового вогню «Град» та мінометів калібру 122 та 82 мм.

В результаті артилерійських обстрілів поранено 8 військовослужбовців. Один військовий загинув від кулі снайпера.

ОНОВЛЕНО 16:49 - кількість загиблих виросла до двох. Ще один військовий помер від ран, отриманих унаслідок артилерійського обстрілу.

Зазначається, що ворог посилює артобстріл і переніс вогонь на вже колишні власні позиції.

“У зону бою сунуть ворожі танки. Якщо раніше російські танки ховалися у темряві ночі, то зараз лише перша дня. Морпіхи готуються гаряче привітати ворожу броню”, – зазначають волонтери “Народного проекту”.

У свою чергу фонд “Повернись живим” додає: “Бої на Маріупольському напрямку не припиняються. На даний момент ворог інтенсивно продовжує обстріл наших передових позицій з крупнокаліберних мінометів та ствольної артилерії. Є підтвердження, що біля 12:00 терористи застосував реактивні системи залпового вогню «Град».
Обстріли настільки потужні, що відлуння розривів чутно в самому Маріуполі, куди вже приїжджають перші карети швидкої допомоги”.

Інформацію про обстріли з ракетних систем залпового вогню БМ-21 “Град” підтвердили в прес-центрі штабу АТО.

донеччина війна україна росія

Знак гривні
Знак гривні