Окупанти проводять у Криму навчання з легендою боротьба з терористами (ФОТО, ВІДЕО)

Окупанти почали в Криму навчання з претензією на боротьбу з “терористами”. При цьому навчання проводяться на колишньому полігоні ЗСУ. Про це пише Новинарня.

які знайомі зелені чоловічки без розпізнавальних знаків

“Десантники відпрацюють різні способи ведення протидесантної оборони у взаємодії із силами Чорноморського флоту. Потім за підтримки літаків Повітряно-космічних сил вони завершать знищення супротивника в глибині території півострова, після чого перейдуть до оборони важливих рубежів і районів”, – сказав командувач ВДВ ЗС РФ Андрєй Сєрдюков..

«Вперше в історії Збройних Сил Росії в рамках вчення відразу три з'єднання ПДВ були одночасно підняті по тривозі і частково перекинуті до Криму зі штатним озброєнням і технікою», – заявив він.

Він пояснив, що актуальність навчань у такому форматі на незнайомому полігоні в Криму обумовлена “зростанням терористичної загрози, а також широким спектром застосування ВДВ як військ швидкого реагування для розв’язання кризових ситуацій у різних регіонах світу”.

Напередодні сайту Kerch.FM оприлюднив відео, як уночі 18 березня з Керченської поромної переправи рухається ешелон із військовою технікою.

Всього у навчанні на полігоні Опук беруть участь понад 2,5 тис. десантників, задіяно близько 600 одиниць бойової техніки.

Новинарня, Громадське

крим росія анексія агресія

Знак гривні
Знак гривні