Розвідники, що зникли 11 лютого, перебувають у полоні. До них ставляться негідно

Зниклі безвісти у лютому військовослужбовці-розвідники Збройних сил України перебувають у полоні бойовиків на території самоназваної «ЛНР».

Про це повідомляє прес-служба Командування Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

«10 березня 2017 року, представники так званого МГБ самопроголошеної псевдореспубліки, під контролем якої знаходиться частина Луганської області нашої держави, виклали відео з допиту військовослужбовців–розвідників Збройних Сил України. Викладене відео дало змогу переконатися, що наші військовослужбовці живі та перебувають в полоні російсько-терористичних військ», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до військових застосовуються фізичні тортури, психологічний тиск, психотропні речовини та зневага до особистості.

З бійцями ЗСУ був втрачений зв’язок 11 лютого 2017 року. Вони виконували завдання в зоні АТО на території Луганщини. Збройними Силами було проведено ряд заходів щодо встановлення місцезнаходження своїх військовослужбовців, в тому числі і через можливості російської сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню. Проведені заходи результатів не дали.

Громадське

армія війна луганщина

Знак гривні
Знак гривні