Традиція десятиліть: Насірову вручили підозру - у Насірова інфаркт (ФОТО)

Детективи Національного антикорупційного бюро України вручили підозру голові Державної фіскальної служби Роману Насірову в рамках розслідування "газової справи Онищенка".

Насіров, за традицією з часів Кучми, в цей час перебував у відомчій лікарні "Феофанія".

Головний лікар вимагав від слідчого розписку, що той буде відповідати за стан хворого, але коли отримав її, то все одно не пустив в палату.

У свою чергу, адвокати Насірова, що також перебували у «Феофанії», заявили про порушення кримінально-процесуального кодексу, який «забороняє проведення подібних дій в лікувальних закладах в нічний час».

Лікарі діагностували інфаркт міокарда у голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, який перебував у відомчій лікарні «Феофанія».

Наразі його на ношах винесли з лікарні. За словами медиків, Насірова переводять в інший корпус у відділення кардіо-реанімації.

Це підтверджують і адвокати Насірова, передає кореспондент Громадського.

«Насірова перевели реанімаційне відділення з підозрою на інфаркт міокарда. Він зараз під охороною в палаті», – сказав один із захисників глави ДФС Олександр Лисак.

фото з ФБ Петра Шуклінова

Адвокати заявляють, що підозру було вручено незаконно, оскільки Насіров зараз «неконтактний».

Глава ДФС поступив до лікарні зранку 2 березня з гіпертонічною кризою. Раніше Національне антикорупційне бюро України провело обшуки в центральному офісі ДФС.

Це відбувалось в рамках розслідування кримінального провадження, пов’язаного з неправомірними, на думку слідства, рішеннями голови ДФС Романа Насірова про розстрочення податкових боргів підприємствам колишнього народного депутата Олександра Онищенка.

Текст на основі Громадського, та ще раз Громадського, і ще цього матеріалу Громадського

скандал корупція онищенко насіров уряд

Знак гривні
Знак гривні