У Кривому Розі викрито три веб-порностудії

У Кривому Розі, що на Дніпропетровщині, діяли 3 квартири-студії, де веб-моделями працювали 15 жінок та 3 чоловіків
Про це повідомляють у Нацполіції.

Жінки і чоловіки оголювалися, демонстрували свої статеві органи та робили все, що забажає та оплатить клієнт по той бік екрану.

Інформація про діяльність 3-х онлайн-порностудій на території м. Кривий Ріг надійшла до співробітників Управління боротьби з злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, 7 жовтня 2016 року. Вона була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів).

Було встановлено, що житель Кривого Рогу організував 3 онлайн-порностудії та найняв на роботу веб-моделями 15 жінок та 3 чоловіка. 25 лютого 2017 року поліцейські спільно з працівниками прокуратури провели 3 санкціоновані обшуки у квартирах-студіях.

Там було виявлено та вилучено більше 10 одиниць комп’ютерної техніки, веб-камери, штативи, предмети інтимного характеру, записники з логінами та паролями, а також рукописні розмовники. Під час обшуків в квартирах знаходилися 8 веб-моделей та організатор.

Дії організатора порнобізнесу кваліфікуються за ч. 3 ст. 301 та ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти і звідництво) України. Санкція статей передбачає до 7 років позбавлення волі.

Дії веб-моделей кваліфікуються за ч. 3 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Еспресо

дніпропетровщина кримінал

Знак гривні
Знак гривні