Російський зюгановець і чоловік єдинороски отримав українське громадянство

Колишній депутат російської Держдуми від КПРФ Денис Вороненко, який виїхав в Україну разом із дружиною Марією Максаковою – оперною співачкою та екс-депутаткою від “Єдиної Росії”, отримав українське громадянство. Про це він розповів в інтерв’ю “Цензор.нет” .

4 грудня закінчилися мої повноваження депутата Державної думи, а 6 грудня я став громадянином України”, – сказав Вороненко.

Путінізм як нацизм

“Ситуація в Росії зараз як у нацистській Німеччині Гітлера. Всі знали, що він знищує євреїв, але продовжували з ним співпрацювати багато років, удаючи, ніби нічого не відбувається. Ціла держава збожеволіла в псевдопатріотичному угарі. Багато речей зараз тотожні в Росії.
Як сказав один відомий письменник: “Що об’єднує в Росії Івана й Магомеда? Це можливість сп***ти щось на халяву”… Крим став таким лакмусовим папірцем – він об’єднав Росію навколо ідеї щось спи***ти у свого сусіда…” – сказав Вороненко.

“Війна – це біда. Українці повинні проявити максимум сили волі. Будуть жертви, але потрібно відстояти свою територію. Я бачу, що тут дуже високий патріотичний підйом. По-іншому війну не виграти ніяк. Інакше Україну будуть тиснути і ламати, Кремль не зупиниться. Нинішній Росії ні в якому разі не потрібна успішна Україна. Тільки зі зміною цієї влади може змінитися щось, прозріння наступити”, – заявив екс-депутат ДД в інтерв’ю.

Янукович - маріонетка ще з 2013

Крім того, він підтвердив, що дав свідчення Генпрокуратурі України проти колишнього президента Віктора Януковича.

“Янукович – маріонетка. Він підписав сам зречення, і його звернення ввести російські війська було незаконним. Спочатку це звернення взагалі писав кримський Аксьонов. У Росії все секрет, але нічого не таємниця. Потім в Кремлі порахували – хто такий Аксьонов, якщо Янукович у Росії. І ось він пише листа президенту РФ про введення військ”, – сказав екс-депутат Держдуми.

Раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що вже два депутати Державної думи РФ дали свідчення у справі Віктора Януковича, в яких визнали, що Кремль почав підготовку до вторгнення в Україну ще в грудні 2013 року.

Новинарня

росія янукович україна агресія

Знак гривні
Знак гривні