Бойовики обстріляли Авдіївку з Градів

Близько 6 ранку бойовики випустили по Авдіївці чотири снаряди з реактивної системи залпового вогню «Град». Про це повідомила в ефірі телеканалу «112 Україна» прес-офіцерка 72-ї об'єднаної механізованої бригади збройних сил України Олена Мокренчук.

В Авдіївці вже й без того надзвичайний стан, людям підвозять теплу їжу

«Як повідомляють з Донецька, люди бачили, що стріляли з чотирьох різних точок, з чотирьох різних установок. Випустили снаряди по старій частині міста. Місто горить. Є жертви серед мирного населення», — повідомила вона.

Як зазначив керівник Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, внаслідок обстрілів Авдіївки постраждала цивільна особа. Про це він повідомив у мережі Facebook.

«В результаті обстрілу житлового будинка по вулиці Колосова отримав поранення молодий чоловік 1975 року народження. Доставлений до лікарні», — написав Аброськін.

ЗАГОСТРЕННЯ В АВДІЇВЦІ - ЧОМУ ЗАРАЗ

Обстріли Авдіївки будуть припинені з 10:00 до 17:00 — про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський з посиланням на Спільний центр з контролю та координації питань припинення вогню.

«Підчас ранкової координаційної наради поступила інформація від СЦКК про те, що надійшла письмова гарантія з російського боку про припинення обстрілів від 10:00 до 17:00», — написав Жебрівський.

За його словами, ремонтні бригади приступають до роботи з відновлення електропостачання.

Також очікується, що до Авдіївки прибудуть представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ для спостереження за дотриманням припинення вогню.

Раніше повідомлялося, що президент доручив посилити забезпечення Авдіївки.

За матеріалами Громадського та офіційної фейсбук-сторінки 72 бригади

донеччина війна суспільство

Знак гривні
Знак гривні