Трамп відмивав гроші російської мафії й може сидіти у неї на гачку

Свого часу Трампа врятували від банкрутства російські кримінальні авторитети, - пише видання Daily Cos із посиланням на Financial Times.

умовний російський кримінальний олігарх - з художнього фільму, фото ілюстративне

У 2008 році Трамп-молодший спробував провести конференцію з питань нерухомості, де сказав, що "до нас ллються гроші з Росії, і їх непропорційно багато". Можливо, навіть це було м'яко сказано.

Спеціаліст з прав людини Скотт Гортон, який свого часу досліджував життя дисидента Сахарова, пролопатив матеріали Financial Times й показав, що гроші російської мафії врятували Трампа від чергового банкрутства.

Коротко кажучи, на тлі фінансової кризи Трамп виплив практично винятково за рахунок "брудних" російських грошей. Усі ці кримінальні боси - а зокрема згадується уродженець Києва Семен Могилевич - тісно працюють із Кремлем.

Вказані статті FT доступні за підпискою 1) тут, 2) тут і 3) тут

Скотт резюмує:

Директор Національної розвідки США повідомляв про те, як Росія провела спецоперацію з метою допомогти Трампу виграти на виборах. При цьому він випустив важливі моменти, що випливають з розслідувань FT.

Ідеться про структуру й історію кількох великих проектів Трампа у сфері нерухомості за останнє десятиліття - період після сьомого банкрутства Трампа, коли йому було відмовлено в усіх лініях банківського кредитування.

Гроші на ці проекти майже повністю надійшли тоді з російських джерел. Іншими словами, після того, як його бізнес обвалився - Трампа утримали на плаву та змусили виглядати успішним бізнесменом винятково вливання сотень мільйонів доларів кешу з темних російських джерел. Трамп був їхньою людиною.

І це на додачу до того, що Кремль має компромат про "збочення" Трампа. За послуги Путіна - Трамп відвертатиме увагу від агресії щодо України (ДОКУМЕНТ)

Такі справи.

путін україна трамп агресія анексія

Знак гривні
Знак гривні