Неймовірна історія про чемного Пашинського з вогнестрілом. Художня версія+Версія пораненого

Стало відомо, в кого стріляв депутат Пашинський. Як стверджує поліція, нападник уже мав проблеми з законом.

Про це в ефірі одного із телеканалів розповів речник Нацполіції Києва Микола Жукович.

Відомо, що слідcтво класифікувало подію як "хулігантство" та вони вже вивчають усі деталі інциденту.

"Про нападника: він вже мав проблеми з законом. Саме наносив людям тілесні ушкодження, і були відкриті по відношенню до нього такі кримінальні провадження . Зараз він знаходиться в лікарні, йому надають кваліфіковану медичну допомогу. Але : зверніть увагу на те, що після того, як нардеп поранив нападника, він зняв свій пояс і перев'язав йому ногу, щоб зупинити кровотечу. тобто надав невідкладну допомогу до приїзду "швидкої" і поліції ", – заявив Жукович.

Спікер також зазначив, що Пашинський застосував зареєстровану зброю.

Версія Пашинскього в художній обробці виглядає приблизно ось так:

Версія пораненого різниться в деталях і акцентах

"Всім стояти, лежати!!! Дістає це ху ##, коротко кажучи, з пістолетом. У мене в руці пляшка була, і я його відразу навернув", - підкреслив потерпілий.

Версія дружини підстреленого

Дружина чоловіка, в якого стріляв нардеп Сергій Пашинський, стверджує, що Пашинський відразу підійшов до її чоловіка з пістолетом і не робив попереджувального пострілу.

"Зупинився Мерседес, жінка за кермом відкрила вікно, не зовсім культурно, на підвищених тонах сказала: "Увімкніть аварійку, тому що вас не видно". На що мій чоловік, обтяжений цією роботою, я не приховую, послав її і штовхав машину далі. І тут він почув, що Мерседес зі скрипом рушив з місця", - стверджує дружина пораненого.

"Як розповів чоловік, він (Пашинський) підійшов до нього впритул з пістолетом одразу ж, без будь-якого попередження, без попереджувального пострілу. Сказав - типу ти мою дружину образив і таке інше", - сказала Ольга.

За її словами, у чоловіка з собою в куртці була пляшка "шейку".

"Він цією пляшкою вдарив вже тоді, коли ствол пістолета був спрямований йому в груди, після чого пролунав постріл і куля потрапила в ногу... Якби чоловік його не вдарив, він би все одно вистрілив, але влучив би в корпус. Якби мій чоловік в цей момент не чинив ніякого фізичного впливу, це могло б закінчитися не тільки пострілом у ногу", - вважає дружина.

(Пашинський) мені каже дослівно: "Дура, я йому накладу джгут, перев'яжу, зупиню кровотечу". Весь цей час він тримав його на прицілі, перша допомога відразу йому не надавалася.

Після цього він зняв з себе ремінь і затиснув рану, але я без верхнього одягу, в капцях була, сіла на дорогу, поклала голову чоловіка на коліна і тримала цей ремінь до приїзду швидкої.

Потім під'їхав син Пашинського і я попросила потримати ремінь, тому що у мене затекла рука. І ось він тримав до моменту, поки не приїхала швидка і його на носилках не віднесли", - розповіла Ольга.

"В допомозі вони не відмовляють. Син проводжав до лікарні, зі мною їхав в машині, перебував там, поки оперували, до тих пір, поки перевели в реанімацію. Але сьогодні мені ніхто не дзвонив", - зазначила вона.

Ольга також стверджує, що їх просили не розголошувати цей інцидент.

Як повідомлялося, раніше Пашинський заявив, що інцидент стався 31 грудня увечері після того, як вони з дружиною ледь не в’їхали в авто з вимкнутими габаритами посеред неосвітленої дороги у лісі.

"Наше прохання хоча б ввімкнути аварійку несподівано дуже розлютило одного з чоловіків поряд з машиною, як виявилося, дуже нетверезого. Він кинувся на мене з пляшкою у руці та погрозами вбити нас. Я мав пістолет, зробив попереджувальний постріл у повітря. Нападника це не зупинило, він сильно вдарив мене пляшкою по голові, я впав на землю. Мені вдалося зупинити кривдника, лише коли лежачи вистрілив йому у ногу", - розповів Пашинський.

У Нацполіції повідомили, що нападником був 38-річний житель Васильківщини, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за завдання легких тілесних ушкоджень. Також в Нацполіції повторили версію Пашинського.

За матеріалами Уніан, Української правди, ТСН та фейсбуку

скандал пашинський

Знак гривні
Знак гривні