Бойовики ЛНР побили й намагались убити свого командира

Бойовики "батальйону "Зоря" вчинили замах на свого ватажка Андрія Патрушева, поплічника Плотницького. Т.зв. прокуратура й т.зв. МВС т.зв. "ЛНР" розслідують напад.

Про це заявив парламентарій від "Народного фронту", координатор руху "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

Збройний напад було скоєно неподалік від його власного будинку. Спочатку нападники били Патрушева, а коли на його крики з будинку вибігла його співмешканка Хоршева (нині обіймає посаду "в. о. міністра ради міністрів ЛНР"), нападники здійснили постріли з вогнепальної зброї і зникли. Унаслідок нападу Патрушев був направлений у місцеву лікарню (Луганськ), де йому наклали на голову 10 швів і залишили для подальшої реабілітації.

Серед нападників Патрушев упізнав двох колишніх бойовиків "батальйону "Зоря". Представники "МВС" і "генеральної прокуратури ЛНР" виявили на паркані на місці нападу сліди від пострілів у напрямку Патрушева і Хоршевої на рівні їх голів і тулубів. У зв'язку з цим розглядається версія подвійного замаху - в т. ч. на "в.о. міністра ради міністрів ЛНР" Хоршеву.

У лікарні Патрушева оформили під прізвищем "Петров", оскільки за особистим розпорядженням Плотницького зазначені події приховують від ЗМІ.

"Зоря" - найбільше збройне формування "ЛНР".

Цензор

луганщина кримінал суспільство

Знак гривні
Знак гривні