На Херсонщині солдати після сварки пострілялися між собою з АК-74

У Херсонській області внаслідок конфлікту між вартовими на території польових артилерійських складів військової частини отримали вогнепальні поранення троє військовослужбовців. Про це інформує “Новинарня” з посиланням на УНІАН.

Як розповів представник обласного управління Нацполіції, про подію повідомили медики місцевої центральної районної лікарні, до якої 7 грудня о 01:40 з військової частини в Голопристанському районі надійшли троє солдатів – 21-річний із вогнепальним пораненням правого стегна, 23-річний із вогнепальним пораненням в область паху та 21-річний із непроникаючим вогнепальним пораненням тулуба.

У ході перевірки встановлено, що 7 грудня близько 01:00 на території польових артилерійських складів в/ч між вартовими виник конфлікт, у ході якого обидва застосували автоматичну вогнепальну зброю АК-74.

Унаслідок цього вони обидва отримали вогнепальні поранення й поранили третього військовослужбовця, який втрутився в суперечку.

Матеріали направлено до військової прокуратури Херсонської області. Матеріали правопорушення зареєстровано в ЄРДР за ч. 3 ст. 406 – “порушення статутних правил взаємовідносин між військовослужбовцями за відсутності відносин підлеглості”. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 10 років.

Нагадаємо, два тижні тому в частині ЗСУ в Генічеському районі на Херсонщині сталася смертельна стрілянина військовослужбовців.

маразм херсонщина кримінал

Знак гривні
Знак гривні