ЛНР пояснює відключення води: американці зомбують хімікатами

Повторимо: американці (!) зомбують (!) хімікатами (!) - саме так сепаратисти так званої “ЛНР” пояснюють населенню відключення Україною водопостачання для окупованих районів Луганщини.

Насправді, нагадаємо, відключення відбулося винятково через тривалу несплату грошей за електрику - через що її відключили водоканалу.

“У «ЛНР» придумали «пояснення», з якою метою Київ (2 грудня) припинив водопостачання окупованих районів. Згідно з інформацією, що розповсюджується бойовиками серед місцевих жителів в «ЛНР», українська влада дала вказівку організувати хімічне зараження води, що постачається, «для зомбування» населення окупованих районів якимись завезеними зі США хімікатами, і нібито на час запуску обладнання для «зараження» водопостачання припинено. Про багатомільйонні борги «ЛНР» за воду не згадується”, – ідеться в повідомленні “Інформаційного спротиву”, яке поширив нардеп Дмитро Тимчук.

а на Новий рік завезуть наколоті мандарини

За даними розвідки, одночасно в ОРДЛО підконтрольні бойовикам ЗМІ отримали вказівку “роздмухувати тему припинення водопостачання в контексті «звірств київської хунти», «негуманного поводження з мирними жителями Донбасу», «злочинів української влади проти власного народу» (в останньому випадку населення «ЛДНР» представляється як «народ України», при цьому протиставлення «ЛДНР» як якихось окремих «державних утворень» «фашистської Україні» пропагандистів не бентежить)”.

Відповідно до вказівок, головним винуватцем та ініціатором даних “злочинів” Києва сепаратистські медіа мають виставляти секретаря РНБО Олександра Турчинова.

Новинарня

краса луганщина

Знак гривні
Знак гривні