Через аварію трамвая в Лондоні загинули сім осіб, 50 поранені (ФОТО)

Сім чоловік загинули і понад 50 отримали поранення у результаті важкої аварії трамвая на півдні Лондона в районі Кройдон у середу, 9 листопада.

За підозрою у заподіянні смерті по необережності затриманий один 42-річний чоловік. За попередніми даними, причиною аварії стало перевищення швидкості, через яке трамвай зійшов з рейок і на повороті перекинувся набік.

Як повідомляє управління з розслідування нещасних випадків на дорогах, "перші свідчення вказують на те, що трамвай рухався значно швидше, ніж це дозволено". На тому повороті, де трапилася аварія, дозволено трамвайний рух зі швидкістю 20 кілометрів на годину.

Поліція і співробітники екстрених служб працювали на місці аварії близько п'яти годин, перш ніж змогли звільнити всіх людей, частково затиснутих в перекинутому трамваї.

Лондонська трамвайна мережа з'єднує багато районів на півдні Лондона. Відкрита в 2000 році рейкова мережа простягається в цілому на 28 кілометрів. Щорічно послугами лондонських трамваїв користуються мільйони пасажирів.

ДТП британія

Знак гривні
Знак гривні