Зомбі апокаліпсис: до Трампа вже звернулись із проханнями Поклонська і Вітренко

Наталія Вітренко привітала новообраного президента США Дональда Трампа і закликала його вплинути на "неонацистів" в Україні. Нелегітимний депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська нагадала новообраному американському президентові, що він обіцяв "врахувати вибір кримчан щодо російського Криму".

попрокидалися...

Вітренко

"Маю велику надію, що планування і здійснення державних переворотів шляхом кольорових революцій, двічі пророблений владою США в Україні, вами будуть відкинуті як недемократичні і неприпустимі", - заявила вона.

"Маю велику надію, що ви позитивно вплинете і на те, що відбувається в Україні. Наш народ тяжко страждає від війни, злиднів, корупції, політичних репресій та безчинства неонацистів", - додала Вітренко.

Поклонська

В одній із своїх заяв стосовно Криму на питання журналіста чи визнає Трамп російську анексію Криму в разі своєї перемоги на виборах, він відповів, що готовий розглянути це питання.

“Ми розглянемо це. Так, ми розглянемо. Народ Криму, як я чув, вважав за краще б бути з Росією, ніж там, де він був раніше“, - сказав Трамп.

крим сша україна росія трамп

Знак гривні
Знак гривні