Мажор, син екс-регіонала, вночі ганяв по Києву й розбив машину поліції (ФОТО)

У Києві син народного депутата з групи “Воля народу” Ігоря Молотка – Денис Молоток – на “Мерседесі” GL тікав від поліції, розбив авто патрульних та ще один автомобіль.

Екс-“регіонал” висловив готовність компенсувати втрати, і його задекларовані статки це дозволяють, зазначає “Новинарня“.

ДТП з “мажором” сталася в Києві на вулиці Борщагівській.

Двоє молодих хлопців вирішили “політати” по нічному Києву на автомобілі Mercedes GL AA5550TC, на великій швидкості допустили зіткнення з двома автомобілями на вул. Борщагівській, в результаті серйозні пошкодження отримав патрульний “Пріус” з бортовим номером №1006 та Daewoo Matiz.

мажор Молоток

Після ДТП Mercedes не зупинився і продовжив рух. Проїхавши приблизно 500 метрів, на повороті він “роззувся” на одне колесо.

Пасажир і водій спробували сховатися у дворах, але були швидко затримані патрульною поліцією”,- зазначили інформатори.

В результаті даного ДТП постраждали чотири людини, вони госпіталізовані з травмами різного ступеня важкості.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

“Наскільки мені відомо, водій доставлений у медичний заклад, де він раптом відмовився від проходження експертизи. За зовнішніми ознаками, є висновок нарколога про характерні ознаки алкогольного сп’яніння водія”, – сказав Шеверда.

“Двох потерпілих доставлено до нейрохірургії, а ще двоє відбулися легкими травмами”, – додав він.

Сам нардеп Ігор Молоток, коментуючи аварію, на своїй сторінці в “Фейсбуці” написав: “Незалежно від того, з чиєї вини сталася ДТП, висловлюю щире співчуття постраждалим. Лікування постраждалих беру на себе. Поряд з цим, жодним чином не перешкоджатиму об’єктивному розслідуванню обставин ДТП”.

Родина мільйонерів

У Верховній Раді VII скликання Ігор Молоток, обраний від округу №160 (Шостка, Конотоп), представляв Партію регіонів.

Фактично він є доларовим мільйонером. В е-декларації за 2015 рік, як з’ясувала “Новинарня“, депутат Ігор Молоток задекларував лише готівку: 300 тис. доларів, 110 тис. євро, 370 тис. гривень. У його дружини Алли – 240 тис. доларів, 80 тис. євро, 250 тис. грн. готівкою. Також вона позичила майже 5,5 млн. грн.

Родина має кілька фірм, підприємств, телекомпанію тощо.

Розбитий Mercedes-Benz GL-500 2012 року вочевидь належить Аллі Молоток. Також на неї задекларовано ще два авто – Mercedes-Benz S-550 та Toyota Highlander.

Молотки мають дві земельні ділянки в Києва, ще одну – в Романкові Обухівського району під Києвом, три ділянки – на Сумщині.

У Романкові в Молотка будинок на 407 кв. м, ще два будинки – у Шостці й під Шосткою. В Алли є велика квартира в Києві (141 кв. м). Також Молоток має три офіси в різних містах і недобудований садовий будинок у Києві.

При цьому Молоток брав 167900 грн. для компенсації проживання в готелі в Києві.

ДТП Рада поліція молоток мажори

Знак гривні
Знак гривні