В Одесі побили та кинули в сміттєвий бак депутата від Опозиційного блоку

Невідомі в масках під час сесії Ананьївської районної ради Одеської області побили депутата райради від "Опозиційного блоку", екс-голову райради Миколу Балана.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" один із депутатів райради, який став очевидцем інциденту, група людей увійшла до зали і, не реагуючи на поліцейських і депутатів, силою виштовхала М.Балана на вулицю, де кинула його в сміттєвий бак і посипала борошном. Також вони завдали М.Балану численних ударів.

(фото Думская)

Повернувшись до зали, М.Балан звинуватив у причетності до інциденту депутата Одеської облради Володимира Щербину, голову Ананьївськой РДА Дмитра Маковейчука, голову райради Валентина Мокряка та начальника місцевої поліції Юрія Тищенка.

У свою чергу прес-служба Одеської облорганізації партії "Опозиційний блок" заявила, що М.Балана побили представники одеської самооборони.

"Ми висловлюємо рішучий протест проти подібних дій радикальних угруповань, які перейшли до прямих фізичним розправ з представниками опозиції. Ми вимагаємо від влади навести громадський порядок в Україні. Зупинити розгул і свавілля радикальних угруповань Ми вимагаємо негайної реакції правоохоронних органів на інцидент в Ананьїві та покарання всіх, хто брав участь у побитті депутатів і зриві роботи райради", - йдеться в заяві партії.

одещина

Знак гривні
Знак гривні