Перед убивством з будинку Мотороли зняли охорону. Класика: зраджував жінці (ФОТО)

Хакери зламали "вайбер" Мотороли. У ніч перед зачисткою жінка хвилювалася, бо зняли охорону біля будинку. У нього завелася коханка з Луганська.

Ліквідацію російського найманця Арсенія Павлова «Мотороли» провели російські спецслужби. Такий висновок вже зробили багато експертів та блогерів, але їхні висновки ґрунтувалися радше на логіці, аніж на конкретних фактах. У статті Informnapalm представлені матеріали, які прямо і непрямо вказують на російський слід.

Моторола зробив дружині й дітям українські паспорти й свідоцтва, проштамповані на окупованій території “ДНР” печатками довоєнних органів РАЦС.

Важливо! Зверніть увагу на дати! Спочатку сімейні документи і паспорти, вочевидь, робилися на бланках з “заднім числом” (довоєнних), щоб потім легалізувати їх:

У його документах вказано ім’я Арсен (а не Арсеній, як досі вважалося).

Відомості отримали активісти кіберальянсу українських хакерських груп “КіберХунта“, FalconsFlame, RUH8 і Trinity, передавши в розпорядження InformNapalm архіви з даними, отриманими з гаджетів Арсенія Павлова та його дружини – Олени Павлової (Коленкіної).

Активісти повідомили, що також мають доступи і повністю контролюють особисті гаджети інших членів угруповання “Спарта” й оточення Олександра Захарченко.

Як докази були представлені дані з перехоплення листування по “вайберу” Мотороли і його дружини напередодні вбивства.

Поверховий аналіз інформації вказує, що Моторола в останні тижні перед своєю загибеллю був стривожений з приводу конфлікту з російськими кураторами. Йому здавалося, що він став зайвим.

З цієї причини він тиждень не жив вдома (хоча тільки 5 жовтня забрав дитину з пологового будинку) – ночував у кабінеті, ймовірно побоюючись за своє життя.

на вулицю не виходь, старшим братам не вір

В одному з останніх листувань жінка «Мотороли» згадує, що в їхньому будинку в ніч з 15 на 16 жовтня ЗНІМАЛИ ОХОРОНУ, після чого їй стало тривожно. Павлов же проінструктував її, щоб вона не вірила «СТАРШИМ БРАТАМ» («старшими братами» в середовищі бойовиків прийнято називати російські спецслужби, а саме – ФСБ РФ).

Також цікавий любовний трикутник, про який стало відомо в ході прочісування особистих фото з ґаджета “Мотороли”.

Фото Арсенія Павлова з його телефону наштовхують на дивні думки, як поєднується леопардове розфарбування з кольорами українського прапору та символікою.

А далі фото, які наштовхнули на думку, що у “Мотороли” напередодні смерті з’явилася блондинка-коханка.

Виявилось, що це мешканка Луганська Любов Захарова-Кустова.

Прикметно, що напередодні своєї смерті “Моторола” брав участь у так званому “придушенні бунту” в терористичній організації “ЛНР”. Мабуть, відрядження в Луганськ не минуло даремно.
Цікавий запис в статусі блондинки, запис також вказує на її статус коханки, з яким вона не цілком згодна:

«Будь завжди вибором, пріоритетом, причиною…..Але ніколи не ставай варіантом!«

Детальніше на Інфонапалмі - з відео

донеччина кримінал кремль павлов тероризм росія луганщина фсб

Знак гривні
Знак гривні