СБУ забанила Наташу Корольову (ДОКУМЕНТ, ВІДЕО)

Служба безпеки України заборонила на 5 років в’їзд в Україну російській естрадній співачці українського походження Наталії Поривай, яка має сценічний псевдонім Наташа Корольова.

Відповідний документ 21 жовтня оприлюднила в соцмережі прес-секретар СБУ Олена Гітлянська.

Василь Грицак повідомив, що рішення про заборону в’їзду в Україну Наташі Корольовій Служба безпеки України прийняла 12 жовтня.

Як відомо, на 14 грудня був запланований концерт Наташі Корольової в Палаці культури “Україна” в Києві. Раніше вона заявляла, що хоче виступити на міжнародному конкурсі “Євробачення” в Україні.

При цьому вона давала концерти в окупованому Криму, порушуючи міграційне законодавство України, вже після початку агресії РФ проти України фотографувалася з президентом Путіним тощо.

Або ось таке:

Нагадаємо, минулої зими було скасовано гастролі в Україні італійського співака Алессандро Сафіну та французького актора П’єра Рішара, які перед тим гастролювали в анексованому Криму.

Також у Києві заборонили концерт “короля російського шансону” Віллі Токарєва, який виступав у Криму, і не пустили в Україну соліста російського гурту “Ундервуд”, який співає про приналежність Криму.

Новинарня

корольова сбу росія пропаганда

Знак гривні
Знак гривні