За віршик про Моторолу в Росії звільнили шеф-кухаря, стукають на заклад (ФОТО)

“Він учора мив машини, вона смоктала х*р. Тепер вони герої, надії ДНР” – такий допис зробив у своєму Фейсбуці Григорій Пашукевич, шеф-кухар ресторану C1tizen у Санкт-Петербурзі (РФ), з приводу вбивства в Донецьку бойовика Арсенія Павлова на прізвисько Моторола.

Через це Пашукевича звільнили з роботи, почали цькувати, а сам паста-бар опинився на межі закриття. Про це повідомляє Новинарня.

Про звільнення Пашукевича йдеться в повідомленні закладу в мережі “ВКонтакті”.

Через деякий час після того, як Пашукевич опублікував коментар у соцмережі, спалахнув скандал. Він видалив допис і вибачився, визнавши, що був неправий, зачепивши почуття близьких людей небіжчика.

Щоправда, пост із вибаченнями Пашукевич згодом вирішив стерти, передає “Дождь”.

Скандал розгорівся з особливою силою після того, як увагу до жарту Пашукевича у своєму Твіттері привернув відомий російський пропагандист, військовий кореспондент “Комсомольської правди” в “ДНР” Дмитро Стешин.

З’ясувалося, що Григорій Пашукевич – учасник російського опозиційного “Маршу незгодних”. Також у мережі було знайдено його фото у футболці з тризубом і написом “Україна”:

На сторінці ресторану C1tizen у “Фейсбуці” почали з’являтися негативні відгуки користувачів, які розкритикували ресторан через коментар шеф-кухаря.

Після оголошення про те, що Пашукевич більше не працює в закладі, користувачі продовжили ставити бару низькі оцінки.

Дописувачі закликають у C1tizen Росспоживнагляд, нарікають на “антисанітарні умови” в закладі, а Пашукевича закликають перевірити управління міграції.

маразм росія агресія

Знак гривні
Знак гривні