В Україні запустили новий телевізійний канал на основі Радіо Свобода

Прес-служба компанії «Воля», яка надає послуги кабельного телебачення, повідомляє про запуск нового міжнародного інформаційного каналу «Настоящее время» (проект ствоорений на базі Radio Free Europe / Radio Liberty у співтоваристві з Voice of America).

Про це пише Детектор Медіа.

За повідомленням компанії, у програмі телеканала ─ світові, локальні новини, документальні фільми, передачі присвячені подорожам, бізнесу та іншій тематиці.

«Ми дуже раді партнерству з компанією Воля. Це можливість запропонувати свіжий і динамічний стиль подачі інформації широкій аудиторії в Україні. Ми переконані, що глядачі, які хочуть дивитися об'єктивні новини, дізнаватися коментарі з перших вуст і бачити переконливі факти, полюблять "Настоящее время"», ─ говорить президент Radio Free Europe/Radio Liberty Томас Кент.

Як зазначає прес-служба, телеканал «Настоящее время» доступний абонентам у всіх містах присутності компанії «Воля». Він входить в усі основні цифрові пакети, починаючи зі «Стартового».

«Глядач хоче бачити і знати більше про події в світі ─ і ми обираємо для нього висококласні продукти. Настоящее время/Current Time ─ це міжнародний медіапроект про актуальні теми і події, які хвилюють людей. Впевнені, вже найближчим часом він стане таким популярним в Україні, як і в інших країнах світу», ─ говорить директор з маркетингу компанії Воля Вікторія Цомая.

телебачення змі

Знак гривні
Знак гривні