Циклон, від якого загинули люди на Одещині, прийшов на Запоріжжя (ФОТО)

Людей просять по мінімуму виходити надвір.

Вночі стихія повалила у Запоріжжі 6 дерев, через шторм на Азовському морі в курортному селищі Кирилівка затопило 30 баз відпочинку, ніхто не постраждав.

підтоплений курорт Кирилівка

Як повідомляють Факти ІСTV, учора підтопило бази у низинах на відстані 20-30 м від берегової лінії. Будинки баз відпочинку побудовані на палях, завдяки чому вода до них не потрапила. Глибина підтоплення становила 15-20 см.

Запорожців, особливо людей пенсійного віку, просять не виходити на вулицю.

Штормовий вітер в курортному смт Кирилівка вже поступово стихає. Шторм іде по дотичній

– Підтоплення баз відпочинку відбулося на Федотовій косі між Кирилівкою та смт Степове. Через шторм на сушу вийшла напливна хвиля, одночасно піднялися ґрунтові води. Це щорічний природний процес. Постраждалих немає. На базах відпочинку відпочивальників немає, а охорона за допомогою у ДСНС не зверталася, – повідомила прес-офіцер ДСНС у Запорізькій області Юлія Баришева.

Рятувальники називають ситуацію в регіоні контрольованою, проводиться постійний моніторинг, підрозділи облуправління ДСНС перебувають у бойовій готовності.

Як відомо, 12-13 жовтня стихія обрушилася на Одеську область, в результаті троє людей, серед яких дитина, загинули. В результаті в області оголошено надзвичайний стан.

запоріжжя природа

Знак гривні
Знак гривні