У Криму в морі затонув кран - є загиблі та зниклі безвісти (ФОТО)

Плавучий кран, який прямував в порт міста Керч, затонув в районі селища Лівадія. Про це повідомляє Новинарня.

За даними російського МНС, кран затонув в чотирьох кілометрах від берега. “На борту перебували вісім членів екіпажу. П’ятеро людей підняті на борт буксира. Пошуки трьох осіб тривають”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, двоє на затонулому плавучому крані в Керченській протоці загинули. За даними джерела, всього на борту знаходилися семеро людей.

“Інцидент стався о 03:40. Буксир переміщував плавучий кран, і через несприятливі погодні умови кран потонув. На його борту знаходилися семеро людей, п’ятьох вдалося підняти, дві потонули“, – сказав співрозмовник агентства.

П’ятьом людям, яким вдалося врятуватися, не знадобилася допомога лікарів, повідомила представник прес-служби Міністерства охорони здоров’я регіону.

“За даними МОЗ на ранок, троє пропали безвісти. П’ятьом вдалося врятуватися, швидка до них не виїжджала”, – сказала співрозмовниця агентства, не уточнивши інших подробиць інциденту.

Вертоліт МНС Росії спрямований на пошуки зниклих членів екіпажу. Про це повідомив помічник начальника ГУ МНС по Криму Володимир Іванов.

“У район пошуку направлений вертоліт. Крім того, акваторія обстежується рятувальним катером, на узбережжі працюють пошукові групи, сповіщені всі судна в цьому районі”, – сказав Іванов.

За його словами, кран прямував в район Керчі, його транспортували два буксири. Зазначається, кран переміщався з порту Кавказ у Севастополь.

“На борт крана почала затікати забортна вода. Екіпаж більше години боровся за живучість крана, але нічого зробити не зміг”, – повідомив Іванов.

Угруповання з пошуку людей збільшується.

“Наразі проводяться пошуково-рятувальні роботи, угруповання сил і засобів, задіяних в них, нарощується”, – сказав співрозмовник агентства.

крим трагедія

Знак гривні
Знак гривні