Шабунін: антикорупціонерів незаконно ведуть - стежать, приходять

За антикорупціонерами ведуть незаконне спостереження та навідуються “незвані” гості, - заявив керівник Центру протидії корупції Віталій Шабунін.

З його слів, ключових людей Центр протидії корупції вже давно слухають, а тепер ще й почали таємно навідуватися в “гості”.

“Нещодавно хтось з’їздив до нас з дружиною на ділянку, сфоткав і виклав наш будинок у мережу. Ніякої сенсації не трапилося, бо я сам періодично фоткаю будову і пощу її, аби уникнути інсинуацій і ботоОру на тему “а-а-а, Шабунін зводить хороми на гранти!””, – написав Шабунін.

БУДИНОК ШАБУНІНА

Він зазначив, що коментарів щодо будинку у нього не брали та пояснив, за які гроші купив ділянку та будує будинок.

“Кілька років тому придбали з дружиною 5,8 соток під Києвом. Згодом почали там будуватися: перший внесок повністю погасили після продажу квартири на Борщагівці. Решту будемо виплачувати три з половиною роки – влізли в розстрочку від забудовника. Дім в один поверх: три кімнати, суміжна кухня-зал, котельня і кладовка – всього 120 кв. м. Загальна вартість разом з чистовим ремонтом, кухнею, сантехнікою, скважиною, насосом, септиком і т.д. $83 тис. дол.”, – розповів він.

Також Шабунін додав фото будинку, щоб “незвані “гості” не совались там”.

Та додав посилання на свою декларацію про доходи за 2015 рік і заявив, що чекає на декларації всіх нардепів.

Новинарня

шабунін скандал

Знак гривні
Знак гривні