Російські солдати в Україні: диявол у деталях (РОЗСЛІДУВАННЯ)

Знаменитий міжнародний сайт Беллінгкет, крім англомовної версії, запустив російськомовну - і вже оприлюднив чудове розслідування про російських солдат в Україні.

Аналіз інформації з відкритих джерел свідчить про участь на даний момент мінімум сотень російських солдат - а може, й тисяч.

ПОВНЕ РОЗСЛІДУВАННЯ - PDF

В опублікованих раніше результатах досліджень вказані російські військовослужбовці, які опублікували фотографії отриманих медалей.

Цінність цих фотографій полягає в тому, що більшості державних нагород в Росії присвоюється порядковий номер, за яким можна точно визначити кількість нагороджених осіб.

Тобто з фотографій двох медалей, вручених в різний час, ми можемо дізнатися, скільки всього медалей було вручено за цей період.

У цьому звіті ми аналізуємо чотири медалі.

Ми можемо довести, що в 2014 і 2015 року кількість вручених медалей раптово і різко зросла в порівнянні з кількістю медалей, що вручалися до 2014 р

Значне число медалей «За бойові заслуги» - з 07.11.2014 по 18.02.2016 було вручено 4 300 таких нагород - вказує на те, що в цей період російська армія брала активну участь в великих бойових діях.

Таким чином, представлені дані вказують на те, що в розглянутий період було вручено більше десяти тисяч медалей всіх чотирьох типів.

донеччина україна росія луганщина агресія війна

Знак гривні
Знак гривні