До Дня Незалежності всі силовики вздовж лінії зіткнення приведені в підвищену боєготовність

Після кримської провокації від Росії можна очікувати будь-чого.

Служба безпеки України і весь силовий блок готуються до проведення профілактичних заходів на лінії зіткнення, пов’язаних зі святкуванням Дня Незалежності України. Про це повідомив радник голови СБУ Юрій Тандит“.

“Можу запевнити всіх, що не тільки СБУ, але і весь силовий блок, який діє там, на передовій, на лінії зіткнення, реагують і готуються до заходів, які пов’язані з відзначенням 25-річчя Незалежності України. Ми не тільки маємо досвід подібних профілактичних заходів, ми це робимо постійно. Я тільки що говорив з керівником служби безпеки, який знаходиться там, в АТЦ (антитерористичному центрі), і він мені розповідав про останні зведення, новини”, – розповіві Тандит.

Він зазначив, що українські силовики готуються, але він не може всього сказати, тому що деякі заходи носять закритий характер.

“Ми зробимо все, щоб свята пройшли гідно, люди змогли висловити свої емоції, змогли вийти патріоти наші в цих містах. Я був там в ці дні, і в минулому, та позаминулому році, дійсно був вражений тим, що в цій частині, Донецькій та Луганській областях, люди дійсно ведуть себе і відчувають себе патріотами України”, – сказав радник глави СБУ.

Новинарня

армія україна росія сбу агресія мвс

Знак гривні
Знак гривні