Джерела: Росія нібито затримала нібито українських диверсантів із російськими кримськими паспортами

Такі "новини" важко писати без потрійного "нібито": більшість нібито затриманих "диверсантів" нібито виявилися жителями Криму, а у деяких із собою нібито були російські паспорти. Вони нібито планували чи то зірвати вибори (які в Росії фіктивні), чи то зірвати туризм у Криму (який і так давно зірваний).

Отже:

Більшість затриманих спецслужбами РФ "диверсантів" виявилися жителями Криму, а у деяких із собою були російські паспорти. Як інформує Цензор.НЕТ, про це пише "Коммерсант".

За даними джерел видання, більшість нібито затриманих "диверсантів" нібито виявилися жителями Криму, а у деяких із собою нібито були російські паспорти.

Видання також пише, що затримані розповіли, що вони нібито співпрацювали з ГУР Міноборони України, в якому нібито пройшли диверсійну підготовку.

"Згідно зі свідченнями затриманих, вони входили в одну з кількох груп, спрямованих українською розвідкою в Крим. За їхніми словами, здійснювати теракти щодо керівників республіки або на її промислових об'єктах вони не збиралися. Метою атак був туристичний бізнес на півострові", - пише "Комерсант".

Також російське видання, посилаючись на власні джерела, повідомляє, що передбачалося організувати в різних точках курорту серію невеликих за потужністю вибухів, які не повинні були привести до загибелі людей, а викликати паніку серед відпочивальників і як наслідок "вбити туризм".

маразм крим росія окупація агресія анексія

Знак гривні
Знак гривні