Інтер виконував замовлення Кремля з інформаційного знищення Турчинова та Яценюка (ДОКУМЕНТИ)

З'являються нові й нові свідчення роботи "Інтера" за темниками Кремля.

Аналіз листування резидента Кремля Марії Столярової та Леоніда Мураєва, які працювали на телеканалі "Інтер", зі своїми московськими кураторами та керівниками "ДНР" виявив головні мішені російської пропаганди.

Так, у серпні 2015 року, серед антиукраїнських замовлень, які отримали Столярова і Мураєв, були і завдання організувати хвилю чорного PR проти низки українських політиків. Першим у цьому "темнику" був пакет брудних матеріалів на Секретаря РНБО Олександра Турчинова.

Про це пише голова МВС Арсен Аваков.

У замовленні Кремля на знищення стоять прізвища екс-прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, голови Комітету ВРУ з питань культури і духовності Миколи Княжицького, голови Комітету ВРУ з питань національної безпеки й оборони Сергія Пашинського та інших.

клікніть для збільшення

"Російські журналісти, які формували інформаційну політику "Інтера", виконували замовлення Кремля з інформаційного знищення тих, кого російське керівництво вважає своїми головними ворогами. З високою ймовірністю можна сказати, що такі замовлення відпрацьовувалися й іншими проросійськими засобами масової інформації, які досі досить впевнено почуваються в Україні. І на завершення. Нацраді з телебачення і радіомовлення. Звичайно, за таке не треба позбавляти ліцензії ТРК "Інтер" - треба грамоти давати - з гербом... з російським. Займіть позицію - не ховайтеся!", - закликає Аваков.

Джерело: Цензор

інтер скандал кремль аваков турчинов пропаганда яценюк телебачення змі

Знак гривні
Знак гривні